Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• До тук всички мнения положително ОК!
    А сега погледнете българските статии
    http://news.automedia.bg/read/9451.html
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      До тук всички мнения положително ОК!
      А сега погледнете българските статии
      http://news.automedia.bg/read/9451.html
      Разбирам, защо авторът на статията не си е написал името - ама че идиот!
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• e, статията не ми се струва чак толкова зле.
        малко критики са отнесли мекото окачване и плитките седалки, иначе оценката звучи по-скоро положително - "...Като цяло може да се заключи, че QV е изненадващо комфортен, с перфектна платформа и силен, но тих двигател, с точна трансмисия и ефективни спирачки, с перфектна кормилна система. За съжаление, при всичко това налице, няма как колата да е изключително спортна, тя е по скоро някаква версия на Gran Turismo. ..."
        Alfa Romeo Corsswagon
        Aprilia Tuono RSV

Comment

• съдейки по разсъжденита в статията Джулиетта е с по-добър комфорт от досега, който пречи донякъде на спортния дух и неподписалият се автор не познава устойството оборотомер и според него турбината се вкючва на 4500 оборота .

п.с. разсъжденията на голфаджиите в коментарите по долу са изключително забавни , 156 бил най-лошия модел за миналата година хм колеги защо не казвате , че още се произвежда ама сигурно тва е накаква секретна разработка.
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
          sigpic

Comment

• Тоя дето я е писал/превеждал тая статия не е в ред със централния процесор
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Тоя дето я е писал/превеждал тая статия не е в ред със централния процесор
              Бе прав си ,ама много от читатиелите също са с такива и ще им изплакне мозъците и утре пак ще има,те тея алфи не са много хубави

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                Бе прав си ,ама много от читатиелите също са с такива и ще им изплакне мозъците и утре пак ще има,те тея алфи не са много хубави
                Чудо голямо.
                Не вярвам Alfa Romeo да разчита на нашия пазар, за да просперира марката, така че колкото повече прости голфаджии си мислят, че колата е зле, толкова по-малко алфи ще има по улицата, т.е. ще сме различни.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  Чудо голямо.
                  Не вярвам Alfa Romeo да разчита на нашия пазар, за да просперира марката, така че колкото повече прости голфаджии си мислят, че колата е зле, толкова по-малко алфи ще има по улицата, т.е. ще сме различни.
                  .... и ще караме по-евтини коли ..знаем я тая песен
                  Проблема е по-глобален.
                  Болна и манипулирана нация сме и нещата стават по-зле.
                  Тоя коментар е по-скоро за темата "Биг Брадър....",но няма как да се радвам на това че се пишат глупости и масата ги проема за даденост.

Comment

• Весел диалог се е получил под неадекватната статийка на анонимния журналист.Забавлявам се искрено

Comment

• Въпреки че не съм виждал колата на живо и не съм я карал, до известна степен съм съгласен със статията. Няколко пъти гледах клипчето на пистата, което е побликувал Пух. Наистина много се налконява в завоите, но управлението ми изглежда предцизно въпреки това. По отношение на ЕSP. Ами наистина в кола със спортен дух е недопустимо да няма опция за изключването на стабилизиращата система. Седалките- ми плитки и неудобни ми изглеждат и на мен. С просто око се вижда че са прекалено широки и не предлагат добра странична упора при по резки маневри. Зам, че след тези мой думи ще бъда обявен за еретик, но това е мнението ми за сега и се радвам, че има и такива статии писани от наши журналисти, защото за какъвто и да е автомобили да съм чел до сега се сипеха само хвалепствия, което не е услуга на евентуалните клиенти, а на дилърите.
                      P.S. Работата на един журналист е да критикува. Независимо дали е областта на политиката, икономиката, спорта или както е в случая, автомобилостроенето....
                      Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
                        Въпреки че не съм виждал колата на живо и не съм я карал, до известна степен съм съгласен със статията. Няколко пъти гледах клипчето на пистата, което е побликувал Пух. Наистина много се налконява в завоите, но управлението ми изглежда предцизно въпреки това. По отношение на ЕSP. Ами наистина в кола със спортен дух е недопустимо да няма опция за изключването на стабилизиращата система. Седалките- ми плитки и неудобни ми изглеждат и на мен. С просто око се вижда че са прекалено широки и не предлагат добра странична упора при по резки маневри. Зам, че след тези мой думи ще бъда обявен за еретик, но това е мнението ми за сега и се радвам, че има и такива статии писани от наши журналисти, защото за какъвто и да е автомобили да съм чел до сега се сипеха само хвалепствия, което не е услуга на евентуалните клиенти, а на дилърите.
                        P.S. Работата на един журналист е да критикува. Независимо дали е областта на политиката, икономиката, спорта или както е в случая, автомобилостроенето....
                        Лошо няма, но статията е директен превод от чужда медия Именно за това има критики

Comment

• Click image for larger version

Name:	DSC01144.jpg
Views:	1
Size:	95.2 Килобайта
ID:	2281159
                          VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                          Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Това Autobild ли е?
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Това Autobild ли е?
                              Да ,има и тест на 100к на Фиат 500 с много лоша оценка

Comment

• ...
                                Last edited by pooh; d.m.y г., 12:13.

Comment

Working...
                                X